Investor Kristi Saare avaldas Instagramis oma jälgijatele rõõmsa uudise - öösel sündis tema laps. „Minu selle aasta kõik soovid on täide läinud, öösel saabus härra pesamuna,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias.

Veel lisas Saare, et lapse ilmaletulek oli läinud veidi keeruliselt, kuid perekonna eest kanti hästi hoolt.

Kristi Saarele sündis poeg

Kristi Saare tegi oma beebiootuse avalikuks augusti teises pooles. Toona postitas ta enda Instagrami storysse toreda pildi, kus nõjatus vastu seina oma peagi valmivas magamistoas. Üleni valgetes toonides tuba tõi hästi esile musta riietatud lapseootel Saare ümara kõhu. „Muidu niisama hakkab ka kolimisega kiireks minema,“ lisas naine pildile juurde.

Kristi Saare on üks investeerimiskogukonna vahest tuntumaid inimesi. Investor, autor, õpetaja, ettevõtja, mentor – nii kirjeldab ta end Instagrami kanalil kristiinvesteerib, kus tal on üle 38 000 jälgija. Peale investeerimisnippide jagab Kristi oma jälgijatega ka muusikareise ja eraelu.

Tema julgustavate sõnade saatel on oma rahaasjad korda saanud ja esimesed sammud investeerimismaailmas astunud kümned tuhanded eestlased. Kristi Saare investeerimine sai alguse 2012. aastast. Selle teekonna jooksul on Äripäev valinud ta aasta investoriks 2021. aastal ning 2023. aastal pärjati ta konkursil „Rahatarkuse vedur“ aasta rahatarkuse edendaja tiitliga.

Jaga
Kommentaarid