Täisealistele mõeldud messile hakati promo tegema juba kevadel. „Seal ei ole lihtsalt dildod lauapeal reas, vaid seal on ka töötoad: suhetele ja intiimsusele suunatud. Kindlasti näeb uusi tooted, mitte ainult vibraatorid, aga erinevad mänguasju seinast-seina,“ kirjeldas Pärtelpoeg pool aastat tagasi 18.-19. oktoobril toimuma pidanud üritust pressiteate vahendusel. „Me oleme päevajuhid: teeme mänge ja õhtul on pidu koos DJga,“ lisas ta.

Selleks, et kahel päeval Unibet Arenal hullata ja paljude muude asjade seas näha ka demoetendusi, tuli välja käia ligi 78 eurot.

Kuid siis tuli peale suvi, kümned muud huvitavad üritused ja erootikamess vajus tahaplaanile. Sexxxpole pääsmeid müünud Piletilevi kodulehele ilmus 5. septembril krüptiline teade, kus teatati lihtsalt, et mess jääb ära. Kinnitati, et piletid soetanud inimesed saavad kogu oma raha tagasi. „Korraldaja vabandab tekkinud ebamugavuste pärast!“ lisati teate lõppu.

Kuid halli sügise üheks säravaimaks ürituseks planeeritud erootikamessi korraldajad vaikivad ja Kroonika kirjadele ei vasta. Kas ürituse ära jäämise põhjuseks oli piletiostjate leige huvi või polegi seks enam seksikas? Need küsimused jäävad praeguseks vastuseta...