Sinisilmne Brigita Anton näitas Instagramis, et lisaks oma naturaalsele silmavärvile naudib ta aeg-ajalt ka pruunide silmadega ringi käimist. Seltskonnastaar lisas, et pruunid läätsed panevad teda tundma tõelise kiisuna.

Ilusalongi omanik Brigita Anton tõusis avalikkuse huviorbiiti näitleja Jan Uuspõllu kallimana. Paari nähti viimati koos seltskonnaüritusel maikuus, nüüdseks on nad aga lahus. Eluga edasi liikumist on kinnitanud ka Anton ise, kel on endi sõnul juba uus salapärane kallim.

Augustis veetis Brigita aega Ibizal, kus nautis pidusid ja häid kokteile saare uhketes rannaklubides. Juba toona vilksas Antoni Instagramis keegi salapärane meesterahvas, kellega ta peosaarel aega veetis.

Septembris puhanuna Eestisse tagasi tulles avaldas Brigita sotsiaalmeedias pildi, millel oli üks härrasmees, kelle nägu ta ei näidanud. Instagrami story’sse laetud fotol poseerib vaid Brigita, kes hoiab mehel käest kinni. Pildi juurde märkis Brigita südame emotikoni.

Kroonika küsimusele, kas tegemist on naise uue suhtega, ei rutanud Brigita kohe vastama. „Otseselt suhtes pole, aga jah, vallaline ka sisuliselt ei ole enam,“ kommenteeris ta enda ja oma salapärase mehe suhtestaatust, ent teemal pikemalt ei peatunud.