Taas USA presidendiks pürgiv Donald Trump (78) ütles Michiganis Detroidi majandusklubi kohtumisel, et tema noorim tütar Tiffany Trump (30) saab emaks. „Ta saab lapse. See on tore!“ lausus Trump. Ta nimetas oma tütart väga erakordseks nooreks naiseks ja tema ärimehest abikaasat Michael Boulost (27) väga erakordseks nooreks meheks oma sõnavõtus publikule. Publiku hulka kuulus ka tema väimehe isa, ärimees Massad Boulos, vahendas CNN.

Michael Boulos ja Tiffany Trump kihlusid 2022. aasta jaanuaris peale seda, kui nad olid koos olnud aasta aega. Paar abiellus Mar-a-Lagos sama aasta novembris. Nagu kord ja kohus, viis Trump oma tütre altari ette.

Tiffany on endise presidendi ja tema teise naise Marla Maplesi ainus laps. Tütart kasvatas peamiselt ema ja seda California osariigis. 2020. aasta mais lõpetas Tiffany Georgetowni õigusteaduskonna.

Tiffany ei salga, et toetab oma isa igal sammul. Isa ametiajal hoidis ta siiski suures osas madalat profiili, eriti võrreldes vanemate õdede-vendadega. Mõnel korral on ta siiski oma isa toetavate väljaütlemistega meedia tähelepanu alla sattunud.