„Ei jõua ära oodata, et meie väikese imega kohtuda,“ kirjutas peagi emaks saav Nele Instagrami avaldatud pildirea juures, kus koos Ardoga poseerib.

Paar avalikustas augustikuu keskel, et neile sünnib poiss. Rõõmsa uudise tegid nad toona oma lähedastele teatavaks Nele sünnipäeval.

„Minu selle aasta sünnipäev on meil eriti meeldejääv. Otsustasime, et teeme oma lähedastele toreda üllatuse ning anname teada, et meiega liitub mõne kuu pärast pisike poiss,“ kirjutas Nele sotsiaalmeediasse tehtud postituses ja avaldas tänulikkust kõigile õnnesoovijatele.

Postituse juures avaldas ta toreda fotoseeria, kus poseeris valge koogiga, mille sees oli sinine täidis.

Kuigi Ardo ja Nele on abielus olnud vaid paar aastat, siis ühe katuse all on nad elanud juba üle kümne aasta. Ka kihlumine leidis aset juba 2013. aastal Taimaal, kuid seadusliku liidu loomisega läks paarikesel pikalt aega. Kihlumise hetkel oli Nele alles 18-aastane, pulmad tehti siis, kui pruut oli saanud 26-aastaseks.

Saates „Unelmate pulm“ teiseks jäänud Ardo Kaljuvee on varem olnud paar aastat abielus kunagise kallima Kairiga. „See lihtsalt läks kuidagi nii. Ju meil siis pididki olema eraldi elud,“ on Ardo varem Õhtulehele rääkinud. 2011. aastal levisid meedias kõlakad, et staarfotograafiks tituleeritud mees on isaks saamas, kuid Ardo lükkas need väited toona ümber. Kroonika andmetel peaks mehel olema ka täiskasvanud poeg varasemast suhtest.

Nele on pärit vägagi edukast perekonnast. Tema isaks on tuntud ettevõtja Andrei Dvorjaninov, kes ostis neliteist aastat tagasi riigilt Keila-Joa mõisa, mida ta perega taastama asus.

Jaga
Kommentaarid