Kroonika heitis pilgu kodumaa tuntumatele artistidele ja uuris, kuidas läheb nende sissetulekutel. Poppansambli Shanon laulja Taavi Immato (36) on selles vallas tõeline üllataja. Tema üks osaühing nimega Immato Productions, mille tegevusalaks on kontsertide lavastamine ja esitamine ning muusikaline loometegevus, teenis eelmisel aastal müügitulu ligi 155 000 eurot ja kasumiks kujunes ligi 34 000 eurot.

Immato Productions on olnud edukas ka varasematel aastatel – Taavi ettevõtte varasematel aastatel kogunenud jaotamata kasum oli eelmise aasta lõpu seisuga ligi 716 000 eurot.

Taavi kuulub veel mitme ettevõtte omanikeringi, sealhulgas kvaliteetsest kodumaisest toorainest suitsulihatooteid valmistava Matsimoka arvukate omanike sekka. Selle ettevõtte jaotamata kasum eelmise aasta lõpu seisuga oli veidi enam kui 1, 3 miljonit eurot.

Taavi Immato avalikkuse eest tihti sõna ei võta. Ta on küll tuntud lauljana, kuid on lõpetanud Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi audio-visuaalse meedia rahvusvahelise bakalaureuseõppe ning sama õppeasutuse televisiooni ja dokumentalistika eriala magistriõppe. Hiljem, aastal 2016 lõpetas Taavi ka Estonian Business Schooli bakalaureuseõppes rahvusvahelise ärijuhtimise erialal – seejuures cum laude.

Jaotamata kasum ligi 716 000 eurot.

Kui palju teenisid eelmisel aastal Hendrik Sal-Saller, Tanel Padar või Anne Veski? Nende ja veel mitmete muusikute teenitud rahast loe pikemalt edasi SIIT.

Jaga
Kommentaarid