Arnold Schwarzeneggeri (77) poeg Joseph Baena (27) tegeleb isa jälgedes aktiivselt spordi ja näitlemisega. Baena, kes eelkõige armastab raskustega jõusaalis treenimist, sarnaneb oma Instagramist leitavatel fotodel tugevalt endisest kulturistist isaga. Baena tegeleb fitness’i modellina ning sotsiaalmeedias jagab ta oma mõtteid tervisliku elustiili osas.

Uudis sellest, et Schwarzenegger on Baena isa, tuli avalikuks 2011. aastal, pärast seda, kui Schwarzeneggeri kuberneri ametiaeg Californias lõppes. Kuulsa näitleja noorim laps sündis abieluväliselt, Schwarzenegger kohtus Baena emaga, kui too majapidajana tema toonase pere kodus töötas.

Schwarzenegger on ise tundnud häbi oma truudusetuse ees. „See oli vale, mida ma tegin. Kuid ma ei taha, et Joseph tunneks, et ta ei ole siin maailmas teretulnud – sest ta on siin maailmas väga teretulnud,“ märkis mees 2023. aastal oma Netflixi dokumentaalsarjas. „Ma armastan teda ja ta on osutunud erakordseks nooreks meheks.“

Pärast Schwarzeneggeri kõrvalsuhet purunes tema abielu ajakirjaniku Maria Shriveriga. Nende abielulahutus kestis pikalt – see jõustus alles möödunud aastal.

Schwarzeneggeril ja Shriveril on neli last: tütreid Katherine (34) ja Christina (31) ning pojad Patrick (31) ja Christopher (27).