Instagramis avaldas Hensugusta, et aastatega polegi üleliia palju muutunud. „27-aastat kotis ja ega palju muutunud pole võrreldes noorema Henriga. Võibolla ainult, et venisin pikemaks, näole kasvas paar karva ja vetsus käies enam ei karju emale: „kakatud“,“ kirjutas ta lõbusalt piltide juurde.

Aastal 2018 aasta juutuuberiks valitud Hensugusta rääkis septembrikuu keskpaigas Kroonikale, et tema ametis oluline osata kriitikaga toime tulla. Tal on selleks omad nõksud. „Kui ütlen midagi humoorikat oma välimuse või muude asjade kohta, siis ei saa suvaline kommenteerija lööke anda. See võtab justkui relvad kiusajatelt ära ja neil ei ole enam millegi kohta halvasti öelda. Küll aga läheb mulle korda see, kui mu videotesse kaasatud pereliikmete kohta midagi öeldakse. See mulle ei meeldi,“ rääkis ta.

Hensugusta sõnul peab sisulooja oskama kriitikaga toime tulla. „Ma näen oma TikTokiga üles kasvava väikese õe pealt, et vestlused võivad olla seal väga ohtlikud. TikTokis jõuad rahvani kõige kiiremini, saad tähelepanu ja seal on ka palju kriitikat. Noorel inimesel on minapilt alles kujunemas, seega võiks hakata tõsisemalt sotsiaalmeediaga tegelema 18aastaselt. Siis osatakse kriitikaga veidi paremini toime tulla.“