„Vägev!“ kommenteeris Juhan pärast talle esitatud 15-sekundilist sünnipäevalaulu. „Te suutsite mind üllatada!“ viitas ta kaassaatejuhile ja bändile, kes Katriniga koos musitseeris.

„Sa ahmisid õhku lihtsalt,“ rääkis Katrin lõbusalt Juhani reaktsioonist, kui ta laulis. „Sa hakkasid siin vehkima ja ma mõtlesin, et mis nüüd toimub,“ selgitas Juhan.

Katrin lisas, et ootab nüüd ka Juhani enda ja kaassaatejuhti Reimo Sildvee lauljadebüüti.

Sünnipäevalaps Juhan rääkis hiljuti Kroonika taskuhäälingus „TÄHETUND“, et lisaks muule iseloomustaks ta ennast omadussõnaga kloun. „Mitte halvas mõttes. Mul on selline heas mõttes narri kuvand, aga just oma lähedaste seltskonnas. Mulle on kuskilt tulnud selline klouni mängimise geen, eks see ilmselt käib ka minu huumorimeelega kokku ja seal on omajagu ka esinemisvajadust ning soovi silma jääda. Ja kloun just selles mõttes, et inimesed ei saa tihti aru, kas ma räägin tõsiselt või teen nalja,“ selgitas Kilumets kelmikalt.

Alguses ei suutnud saatejuht end „Terevisiooni“ otse-eetris korralikult vabaks lasta, „olla tema ise“. „Ma ei saa ju teha samasugust klouni nagu ma sõprade või perega teen. Minu üks mentoritest Tarmo Tiisler ütleb ikka, et ta sooviks eetris näha rohkem mind. Ma arvan, et ma pean piiri tunnetama. See on hommikusaade, mida vaatab lai auditoorium ja pean vastavalt olukorrale reageerima,“ arutles ta toona Kroonikale.