„Üks nädal staariga“ režissöör Urmas Eero Liiv rääkis TV3 portaalile antud intervjuus, et uuel hooajal on saate fookus veidi teine, kui siiani vaatajad harjunud olid. Neljanda hooaja saade keskendub Jesper Parvele ja tema perele. „Proovime pakkuda midagi ka teistsugusele vaatajale, keda ei huvita ainult skandaalid või mingisugused veidrused ja väga kreisi eluviis, vaid see kõige tavalisem Eesti eluviis, kus on nii isa kui ka ema ja on kolm last. Selles mõttes on see üks väga huvitav seriaal, et siin on tõesti saate nädala jooksul meie ees üks perekond, kus mees tahab olla mees ja naine tahab olla naine, ja selles peres ongi Jesper tõeline mees ja Mari on tõeline naine.“

Juulis selgus, et perekond Parved võtavad ette kolimise ja vahetavad saareelu mandri oma vastu. Hiiumaalt siirdusid nad nimelt Viljandisse. „Oleme leidnud nüüd lõpuks endale Viljandis armsa pesa ja juba kuu aja pärast oleme selle kena linna elanikud,“ teatas Jesper juuli keskel Instagramis.

„Lubame, et toetame, hoiame seda Eesti kõige lapsesõbralikumat linna ja teeme kõik endast sõltuva, et siin oleks kõigil veel parem ja mõnusam elada. Kallis Viljandi, loodan et hoiad ja toetad ka meie peret samamoodi, et saaksime seda linna uhkusega oma koduks nimetada,“ kirjutas Jesper toona veel sotsiaalmeedias.

Saatesarja „Üks nädal staariga“ esimene hooaeg keskendus suunamudijale Kristina Pärtelpojale, teine hooaeg kõmulisele tšellistile Silvia Ilvesele ning kolmas skandaalitarile Brigitte Susanne Hundile.

„Üks nädal Jesperi ja Mariga“ saab avapaugu 16. oktoobril Go3-s.