Teisipäeval avaldas Victoria Beckham endast sotsiaalmeedias pildi, kus näitas end ostlemas. Ta nägi Los Angeleses endale meelistooteid soetades tõeliselt stiilne välja. Selga oli ta valinud musta maani pitskleidi, mis oli avatud dekolteega ja ärinaise rinnapartii kenasti esile tõi.

Kleidi peale oli Victoria sobitanud musta kerge jakikese, käes oli tal elegantne käekott ja jalas avatud varbaosaga avatud kingad. Kleit tõi kaunilt esile tema peene piha. „Los Angeleses meiki šoppamas,“ kirjutas ta foto juurde.

Mitmed sotsiaalmeedia kasutaja tituleerisid Victoria rõivavaliku vägagi stiilseks. „Victoria teab alati, kuidas oma välimusega silma jääda. See pitskleit on imekaunis, kindlasti püüdis ta Los Angeleses šopates palju tähelepanu,“ kirjutas üks säutsuja.

Teistele aga hakkas silma, et Victoria rinnad nägid välja, nagu ta oleks rinnaoperatsioonilt tulnud. „See ei näe normaalne välja,“ juhtis üks säutsuja ärinaise välimusele tähelepanu. Ühe säutsuja hinnangul nägi moelooja aga liiga kõhn välja.