Buenos Airese politsei teatas, et Payne kukkus Argentina pealinna Palermo linnaosas asuva Casa Suri hotelli kolmandalt korruselt ja sai kukkumise tagajärjel tõsiseid vigastusi. Meditsiinitöötajad kinnitasid tema surma sündmuspaigal.

The Sun vahendab, et Snapchatis aktiivselt enda elu jaganud Liami viimased sotsiaalmeediapostitused olid kõigest mõned minutid enne tema surma. Postitustes sai näha popstaari televiisorit vaatamas ja oma päevaplaane avaldamas.

„Kaunis päev Argentinas,“ jagas Liam ühes postituses. Ta filmis ka oma kallimat Kate Cassidyt, kui nad hommikusööki sõid, ja märkis, et nad olid ööbinud ühise sõbra kodus. „Naudime hommikusööki ja kohvi, kuigi kell on juba üks päeval.“ Tagaplaanil oli kuulda naervat Kate’i.

Liam Payne Snapchatis

Pole teada, kes Liami viimased Snapchati postitused üles laadis. Arvatavasti oli tegu mõne päeva taguste piltide ja videotega, sest sotsiaalmeediast on näha, et Liami kallim Kate lahkus oma koju USAsse 14. oktoobril. Peagi pärast surmauudist kustutati Liami viimased Snapchati postitused.

Argentina erakorralise meditsiini süsteemi juht Alberto Crescenti ütles, et ametivõimud uurivad Liam Payne’i surma asjaolusid ja teevad lahkamise. Ta keeldus vastamast lisaküsimustele, sealhulgas sellele, kas Payne hüppas rõdult alla või kukkus kogemata.

Jaga
Kommentaarid