Nick Jonas esines koos oma vendade Kevini ja Joe’ga Prahas 15. oktoobril. Jonas Brothersina tuntud vennad olid parasjagu kontserdi keskel, kui Nick ehmatusest lavalt minema jooksis. Põhjuseks oli tema pähe suunatus laser. Intsidendi tagajärjel peatus kontsertsõu mitmeks minutiks.

Pärast kontserti hakkas sotsiaalmeedias levima video juhtunust, millel oli näha hirmunud Nicki jooksmas lava taha, näidates kätega, et vajab aja mahavõtmist.

Praha O2 Arena esindaja kinnitas kolmapäeval Varietyle tehtud avalduses, et kontsert tõepoolest viibis seetõttu, et kellelgi külalistest oli laser kaasas, mis tegelikult kontsertidel keelatud on.

„Võime kinnitada, et Jonas Brothersi kontsert tuli keelatud laseri kasutamise tõttu mitmeks minutiks katkestada,“ ütles pressiesindaja. „Korraldajad reageerisid sellele faktile ning mõne minuti pärast jätkas bänd oma esinemist.“

Kontserdikülastajad on pärast koroonaaega hakanud esinejate suhtes üles näitama aina agressiivsemat käitumist. Mitmed artistid, nagu Harry Styles, Olivia Rodrigo ja Bebe Rexha on saanud kontserdi ajal valusalt pihta esemetega, mis fännide poolt lavale visatud on.