Vaid antud sündmusel pakutavat erimenüüd kureerib sel aastal restorani NOOT peakokk ning Pärnu Restoranide Nädala üks ellukutsujaid Rudolf Visnapuu. Lisaks temale löövad kaasa veel järgmised toiduvõlurid: Jarno Nittim (Kurgo Restoran, Postipoiss), Mairin Metsaäär-Mehik (Rannahotelli restoran), Margot Ree (Mon Ami), Marko Lumera (Restoran Raimond, Resto Akord), Milena Simane (Como Wine Bar), Rainer Sepp (Wasa Resort restoran), Rene Uusmees (Ammende Villa restoran) ja Vladimir Upeniek (Strand Resto). Külaliskokana valmistab ühe käigu Masterchefi teise hooaja võitja Ivari Vokk (Osteria il Cru).

Pärast põhjalikke ettevalmistusi on saanud valmis ka Peakokkade õhtusöögi erimenüü. Eelroogadena saab proovida muuhulgas hirve südant, seapõse krõpse, trühvlit, Carbonara vahtu ning suitsuangerjat. Põhiroaks valmistatakse punase veini kastmes marmorsteiki hõrkude lisanditega. Magusroaks serveeritakse näiteks mee ja mandliga põldmarju ning trühvleid.

Iga käigu kõrvale on Liviko sommeljee hoolikalt sobitanud veini. Lisaks hõrkudele maitsetele saab sel erilisel õhtul nautida muusikalist gurmeed INES trio esituses.

Viimased piletid sündmusele hinnaga 129€ ja 139€ on eelmüügis Piletitaskus.