Liis Lemsalu jagas enda Instagrami jälgijatega toredaid fotosid oma 32. sünnipäeva puhul. Avafoto on tehtud sel aastal ning lauljatar poseerib pildil üleni valges riietuses. Veel on Lemsalu käes koogijupp koos küünlaga.

Teine lisatud pilt on aga tehtud möödunud aasta sünnipäeval, kui ta ootas oma esiklast. Pildil poseerib lauljatar üleni punases, mis rõhutab tema beebikõhtu. Sarnaselt selle aasta fotole ei puudu ka sealt kook ning küünal.

Suure erinevuse kahe järjestikuse sünnipäeva vahel tõi Lemsalu ka ise piltide all välja. „Selle aasta sünnipäeva poos vs eelmise aasta poos (ehk leia üks suur erinevus)“ kirjutas lauljatar enda postituse pealkirjaks, viidates haihtunud beebikõhule.

Suured elumuutused

Pikalt avalikkuse eest lapseootust varjanud ning möödunud aasta juunikuus emadusest teatanud lauljatar Liis Lemsalu sünnitas 2023. aasta novembris oma esimese lapse.

Selle aasta alguses tuli avalikuks, et Liisi kaaslane Karl-Erik Kodu oli palunud Liisi kätt juba mõni aasta tagasi. „Jah, see vastab tõele. See rõõmus hetk oli tegelikult juba 2021. aasta oktoobris ja me oleme tõesti väga õnnelikud,“ kinnitas Liis Kroonikale aasta alguses.

Selle aasta augusti lõpus abielluski Liis Lemsalu oma pikaaegse kallima Karl-Erikuga. Kroonikale teadaolevalt toimusid pulmad neljapäeval, 29. augustil. Esimesi kaadreid oma kaunist pulmapeost Itaalias Toscanas jagas lauljatar mõned päevad hiljem sotsiaalmeedias, kinnitades, et pulmad on tõepoolest toimunud.