„Näljamängude“ tähe Jennifer Lawrence’i (34) ja tema abikaasa Cooke Maroney (40) perekond suureneb peagi. Näitlejanna on nimelt beebiootel. Lawrence’i esindaja kinnitas tema lapseootust moepiiblile Vogue. Praegu kasvab nende peres 2-aastane poisipõnn Cy.

Jenniferi märgati laupäeval Los Angeleses õhtusöögile minemas. Siis kumas riiete alt välja tema kaunis beebikõht. Kinotähel oli seljas valge t-särk, õlgadele seotud kampsun ja jalas mustad püksid.

Eelmise aasta suvel levisid uudised, et Jennifer ja Cooke mõtlevad teise lapse saamise peale. „Algul polnud nad kindlad, kas nad soovivad teist last, sest lapsekasvatamine on suur töö. Aga nad on Cy’st nii võlutud ja neile meeldib näidata temast videoid oma sõpradele ja perekonnale,“ teadis üks allikas väljaandele Us Magazine toona rääkida.

Jennifer hoidis oma esimest rasedust saladuskatte all. Alles 8. septembril 2021. aastal tuli päevavalgele, et Jennifer Lawrence ja tema abikaasa Cooke Maroney ootavad oma esimest last. Teadaolevalt 23. veebruaril nägi kauaoodatud beebi ilmavalgust.

Tema ja Cooke abiellusid 2019. aasta oktoobris Ameerikas Rhode Islandil asuvas Newportis. Cooke tegutseb kunstigalerii pidajana.

Oma esimese lapseootusega tõmbus Jennifer suuremast tähelepanust kõrvale ega figureerinud enam niivõrd palju avalikkuse ees. Tagasihoidlikumat elustiili on ta hoidnud ka pärast emaks saamist.