Möödunud pühapäeval eetrisse läinud saates parodeeris Mihkel lauljatar Kim Carnest. Temaks kehastudes ja proovides ka naise lauluhäält järgi teha olid Mihkli hambad pidevalt tele-eetris. Mitmed tähelepanelikud vaatajad märkasid, et muusiku naeratus on tunduvalt kenamaks muutunud.

Mihkel kinnitab Kroonikale, et on tõesti oma hambaid kõpitsemas käinud. Kui nii mõnedki teised tuntud näod on lasknud oma vanad hambad asendada kroonidega, siis Mihkel nii kaugele ei läinud. „Ma käisin lihtsalt hambaarsti juures,“ sõnab ta salapäraselt, kuid hiljem kinnitab, et tema puhul oli tegemist hammaste lamineerimisega.

Laminaat on õhuke, keraamilisest materjalist kate hamba välispinnal, mis muudab naeratuse kaunimaks, säravamaks ja ühtlasemaks. Kui võrrelda varasemaid pilte Mihklist ning neid, mis on tehtud „Su nägu kõlab tuttavalt“ saatesalvestustel, on muutus koheselt märgatav. 55-aastase mehe suust vaatavad vastu ühtlase pikkusega lumivalged hambad. See annab pidevalt teles figureeriva Mihkli välimusele palju juurde.

ENNE JA NÜÜD Kahel äärmisel pildil on Mihkel Raud tegemas kaasa hittsaates „Su nägu kõlab tuttavalt“, keskmisel pildil on Mihkel enda endise naeratusega.