21. oktoobril sai tõsielustaar Kim Kardashian 44-aastaseks. Oma sünnipäeval oli ta väga aktiivne sotsiaalmeedias ning jagas muu hulgas ka tähtsaks päevaks saadud vanima tütre kingitust. Tegemist oli teemantkaelakeega, kuhu Kimi 11-aastane tütar North oli lasknud peale graveerida ingliskeelse slängitermini „skibidi toilet“. Veidra terminiga „skibidi“ tähistavad noored tavaliselt midagi, mis on „halb“ ning ühtlasi on see alguse saanud düstoopilisest YouTube’i sarjast pealkirjaga „Skibidi Toilet“, mis laste seas populaarne on.

Lühikeses videos, kus Kim kaelakeed oma jälgijatele demonstreerib, sõnas tütar North taustal, et „sa ju armastad seda“. „Kas tõesti?“ imestab Kim rõõmsameelselt vastuseks.

Kuvatõmmis Kardashiani story'st

Hiljuti, oktoobri keskel, külastasid Kim ja North Malibus asuvat restorani, kus nad õhtust sõid ja paparatsodele silma jäid.

Kim Kardashian ja North West

Väidetavalt on noor North valmis oma superstaarist isa Kanye Westi jälgedes muusikamaailma jõudsalt sisenema ning töötab praegu enda esimese albumi kallal. North tegi kaasa ka oma isa aasta algul ilmunud albumi „Vultures 1“ singlil „Talking / Once Again“.

Kimil ja Kanye’l on veel kolm last: tütar Chicago (6) ning pojad Saint (8) ja Psalm (5).