Selle aasta alguses levis kuuldusi, et hertsoginna Meghan Markle plaanis oma raamatus rääkida oma vaimsest tervisest ja kuninglikku perekonda kuulumise aegsetest katsumustest. Meghani memuaarteos on oma olemuselt südamepuistamine.

Mõnda aega ei ole Sussexi hertsoginna teosest midagi kuulda olnud. Nüüd usub kuningakoja ekspert Jennie Bond, et Meghan plaanib raamatut ära kasutada millalgi tulevikus, kui see talle kasulik on. „Üle kahe aasta on möödas sellest, kui ta andis raamatu tarbeks intervjuu. Sellest ajast saati on ta hoidnud eemale kuningliku perekonnaga seotud vaidlusest,“ ütles Bond. „Ilmselgelt saab tema raamatust potentsiaalne relv, mis tal tagataskus on ja mille ta võtab välja siis, kui ta tunneb vajadust kätte maksta,“ sõnas kuningakoja ekspert.

Tema hinnangul on Meghan käitunud vaoshoitult ja väärikalt alates 2021. aasta märtsist, kui Harry ja Meghan andsid avameelse intervjuu USA saatejuhile Oprah Winfreyle ning neist tehti dokumentaalsari. „Arvan, et ta vaatab tulevikku, mitte minevikku, ja läheb oma eluga edasi,“ lausus Bond.

Kuuldused sellest, et Meghan annab välja oma memuaarid, on levinud alates 2023. aasta jaanuarist, vahendab New York Post. Siis jõudis raamatulettidele tema abikaasa Harry raamat „Spare“, kus prints kuninglikku perekonda ei hellitanud ja nii mõnegi suletud uste taga toimunud juhtumi avalikkuse ette tõi.

Kui Meghan oma memuaarid avaldab, siis ei oleks see esimene teos, mille ta välja annab. 2021. aastal sõlmisid Harry ja Meghan kirjastaja Penguin Random House’iga lepingu, mille järgi saavad nad välja anda neli raamatut. Meghan andis samal aastal välja oma lasteraamatu „The Bench“.