FOTOD | Kaunid külalised ja gurmeetoit! Pärnu restoranide nädala avas pidulik peakokkade õhtusöök
(6)Eile avati Pärnu kontserdimajas Pärnu restoranide nädal suurejoonelise gurmee- ja muusikaelamusega peakokkade õhtusöök. Külalised said osa erilisest 4-käigulisest õhtusöögist koos hõrkude vahepaladega. Vaata galeriist lähemalt, kuidas pidulik õhtu suvepealinnas kulges!
Tänavu toimub Pärnu restoranide nädal juba kümnendat korda. Pärnu restoranide nädala peakokkade õhtusöögi pidulikul avamisel pidas kõne Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja tunnustati „Pärnumaa toidumeene“ võitjaid.
Peakokkade õhtusöögi erimenüü valmis pärast põhjalikke ettevalmistusi. Eelroogadena sai proovida muuhulgas hirve südant, seapõse krõpse, trühvlit, Carbonara vahtu ning suitsuangerjat. Põhiroaks valmistati punase veini kastmes marmorsteiki hõrkude lisanditega. Magusroaks serveeriti näiteks mee ja mandliga põldmarju ning trühvleid.