Üheksa päeva jooksul nautisid Pärnumaa parimates restoranides 3-käigulisi erimenüüsid ligi 8400 inimest. Külastajate lemmikuks osutus tänavu MUM Cafe. Samuti olid populaarsed HOOV steak & wine, Como Wine Bar ja Krabi Wine & Raw Bar.

„Hea meel on näha, et hoolimata keerulistest aegadest toitlustussektoris jagus külastajaid ja tagasiside on olnud väga positiivne. Ootame juba põnevusega, et saaksime järgmise aasta sündmuse planeerimisega alustada“, kommenteerib sündmuse korraldaja Klaus & Videnski Productions esindaja Andrius Videnski.

Nii nagu möödunud kahel aastal, sai ka tänavune restoranide nädal väärika alguse „Peakokkade õhtusöögiga“ Pärnu kontserdimajas, kus restoranide peakokad valmistasid küllusliku õhtusöögi ligi 200-le külalisele. Samuti toimus nädala jooksul linnaruumis mitmeid eripalgelisi sündmusi kaunitest kontsertidest meeleolukate pidudeni.

„Pärnu linnavalitsus tänab kõiki restorane ja asjaosalisi, kes panustasid Pärnu restoranide nädalasse ning pakkusid põhjuse Pärnumaad külastada ja avastada. Sügisene Pärnu on külastamist väärt!“, edastab tänusõnad Pärnu linna arenguosakonna turismiarenduse juht Annika Raadik.

Pärnu restoranide nädalal pakkusid tänavu maitseelamusi 34 Pärnumaa restorani: Alexela Täkupoiss restoran, Alice backyard, Café Grand, Como Wine Bar, Gastronoom, HOOV steak & wine, Kastrul, Krabi Wine & Raw Bar, Koduresto Kirss Toidul, Kurgo Restoran, Kohvik Lehe, Mon Ami, MUM Cafe, Oregano restoran, Pärnu Jahtklubi restoran, Rannahotelli restoran, Resto Akord, Eagle restoran, Restoran Edelweiss, Restoran Fööniks, Restoran Kuu, Restoran Kört, Restoran NOOT, Restoran Purpur, Restoran Raimond, Restoran RÖÖM, Sauga kaluriküla sadamarestoran, Hestia Resto, Trahter Postipoiss, Vehverments bar & tostadas, Villa Ammende restoran, Villa Wesset restoran, Vorstid & Vahvlid KÖÖK & BAAR, Wasa Resort restoran.