Külalistele pakuti 3-käigulist spetsiaalselt selleks õhtuks koostatud menüüd. Akustilise etteastega üllatas saabujaid Merlin Purga. Esmakordselt oli võimalik külastajatel näha ka kõiki lossi hotellitube. Kutsutute seas olid Ksenija Balta, Joakim Helenius, Pille Minev, Rauno Märks, Jürgen Pärnsalu jt.

Kaljuvee sõnul loob Keila-Joa loss oma unikaalsuses võimaluse saada elamus nii atmosfäärist kui toidust. „Võiks öelda, et meie eesmärk ei olnud avada lihtsalt restoran vaid koht, kus inimene saaks elamuse nii lossist, restoranist kui hotellist. Ootame meile külla just neid inimesi, kes hindavad endale võetud aega, et nautida seda koos oma lähedastega. Loss sobib hästi sündmuste tähistamiseks, olgu selleks siis sünnipäevad, pulmad või kokkusaamised sõprade ja töökaaslastega,“ sõnab Kaljuvee.