Müüki tuleb ka limiteeritud kogus istekohti ja VIP-pileteid.

Metallica ainuke mega show Põhja- ja Ida-Euroopas toimub 13. juunil Tallinna Lauluväljakul.

Esmaspäeval kell 10 algab Metallica kontserdi piletimüük Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kuni märtsikuu lõpuni on piletid soodushinnaga vaid 495 krooni. Müüki tuleb ka 1000 istekohta tribüünidel.

Kontserdile müüakse ka 200 VIP-piletit. VIP-pileti omaniku privileegideks on sissepääs VIP-väravast, parkimiskoht Lauluväljakul, pääs VIP-telki, kus pakutakse maitsvat buffee-õhtusööki ja muidugi hea vaatega istekoht tribüünil.

Üle kogu Baltikumi ja Skandinaavia läheb müüki 50 000 piletit.

“Alates kontserdi väljakuulutamise päevast on huvi Metallica Tallinna show vastu olnud väga suur! Juba praegu tuleb meile iga päev ohtralt piletitellimusi kõikjalt ümberkaudsetest riikidest. Arvestades fakti, et see on ainuke Metallica show regioonis ja et märtsikuus on piletihind väga soodne, ning muidugi ka rockikuningate populaarsust kogu maailmas, siis ootame Tallinna külla viimaste aastate rekordarvu publikut” lausus Metallica kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane ning lisas: “Vältimaks piletitega spekuleerimist mustal turul, müüakse ühele ostjale kuni 10 piletit.”

Üle planeedi rohkem kui 93 miljonit albumit müünud Metallica on vaieldamatult muusikamaailma üks kõvemaid artiste, kelle show on intensiivne, jõuline ja kordumatu elamus. Metallica on tänaseks kinnitanud ka kontserdi erikülalised, kelleks on Bullet For My Valentine Suurbritanniast ning Pedigree ja Tanel Padar & The Sun Eestist.

Metallica 13. juuni kontserdi piletid tulevad müüki Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeva, 20. märtsi hommikul kell 10:00. Pileti hind on märtsikuu lõpuni ainult 495 krooni.

Laupäevast, 1. aprillist kuni 6. juunini on kontserdi pileti hind 595 krooni, 7. — 13. juunini 695 krooni.

Metallica kontserdi korraldaja on BDG koostöös Welldone’i ja EMA Telstar’iga.