Täna hommikul kell 10 algas Metallica Tallinna kontserdi piletimüük Baltikumis ja Skandinaavias. Soomes, Rootsis ja Leedus laabus kõik ladusalt, Eestis ja Lätis olid piletimüügi alguseks nii Piletilevi kui Biljesuservissi süsteemid kokku jooksnud ja piletimüük halvatud. Praeguseks on kõikides riikides kokku müüdud juba üle 50 000 pileti.

Metallica ainuke mega show Põhja-Euroopas toimub Tallinna lauluväljakul 13. juunil. “Tänase huvi ja piletimüügi järgi usun, et sellest tuleb kõigi aegade edukaim show Eestis, mis lööb ka Michael Jacksoni kunagist rekordit. Kokkuleppel bändiga panime just mõni minut tagasi müüki kõik piletid. Juhul kui show tõesti homme välja müüakse, siis järgmisena kutsume kokku koosoleku bändi turva- ja production juhtidega, et otsustada, kas võime müüki panna viimased 5000 — 10 000 piletit või mitte,” kommenteeris kontserdi produtsent Peeter Rebane.

Alates täna kella 15-st saab Piletilevi süsteemist pileteid osta järgmistest müügikohtadest:

Tallinn: Viru Keskus, Sikupilli Prisma, Rocca Al Mare Prisma, Kristiine Prisma, Mustamäe Prisma, Stockmann, Lasnamäe Maksimarket, Laagri Maksimarket, Viimsi Statoil; Paide: Paide Maksimarket, Spordipood; Tartu: Tartu Lõunakeskus, Tartu Kaubamaja, Silver Valuutavahetus; Pärnu: Port Artur I, Papiniidu Statoil; Rakvere: Ostukeskus Tsentrum, Muusikaäri Level; Võru: Semu Kaubamaja, Muusikapood CD100; Viljandi: Viljandi Kultuurimaja; Jõhvi: Kaubanduskeskus Tsentraal, Muusikapood CD100; Narva: Kesklinna Statoil; Jõgeva: Jõgeva Kultuurikeskus; Põlva: Põlva Kultuurikeskus; Keila: Keila Statoil; Kohta-Järve: Kukruse Statoil; Elva: Elva Turismimiinfo; Otepää: Otepää Turismiinfo; Uuemõisa: Uuemõisa Statoil; Mustvee: Mustvee Statoil.

Metallica on müünud üle 93 miljoni albumi ning teeninud kuld- ja plaatinaplaadi tiitleid rohkem kui 40 riigis. Metallica on tänaseks kinnitanud ka kontserdi erikülalised, kelleks on Bullet For My Valentine Suurbritanniast ning Eestist Pedigree ja eile tervelt viie Eesti Muusika Auhinna võitja Tanel Padar & The Sun Eestist.