Sa oled poest varastanud. Millistest poodidest sa varastad ja mida sulle kõige rohkem meeldib tasku pista?

Hinnapommist olen varastanud patsikumme ja juukseharju. Samuti Maximast, seal on väga maitsvad küpsetised. Maximas on ainult üks turvamees, kes ei saa mulle mitte midagi teha, sest ta on üksi ja mina olen temast suurem ning tugevam. Maximast varastan vahel ka pasteete. Port Arturist kummikomme, šokolaade ning köögivilju.

Kas sul on varastamiseks mingid kindlad nipid ka välja kujunenud?

Jah, tavaliselt kasutan „hoiame eesti puhtana”-prügikotti, hädaolukorras tõmban selle pähe. Probleem on selles, et kui ma näen kedagi tuttavat poes, siis nad tunnevad mu ju ära. Kui prügikott peas, siis ei pane keegi tähele ka, et varastan. Turvamees mind ei huvita, sest mu jõud käib temast nagunii üle. Mul on veel erinevaid nippe. Ma lähen poodi ja võtan, kui midagi ilusat näen. Ma ei mõtle. Lihtsalt lähen ja võtan. Näiteks pirukaid.

Miks sa varastad? On see adrenaliinivajadus? Või lihtsalt nalja pärast?

Kui mul kõht tühi on, siis varastan ka pasteeti saia peale. Vahel varastan niisama adrenaliinivajaduse pärast, vahel ka nalja pärast. Mõnikord käin sõbrannadel külas riideid varastamas. Näiteks alles hiljuti sain valge topi, kus on südamed peal. Eks ikka adrenaliinivajaduse pärast. Olen lihtsalt kleptomaan.

Oled sa varastanud alkoholijoobes? Või koguni mõne narkootikumi mõju all?

Olen varastanud ML arvutisalongist joobes peaga arvutihiire. Ma olin nii joobes, et ei saanud arugi, et mul pole seda vaja.

Poe personalile oled vahele jäänud? Turvamehele?

Jah, olen korduvalt vahele jäänud. Aga mul ei ole midagi läbiotsimise vastu. Mulle isegi meeldib see. Kõige rohkem meeldib mulle Port Artur 2 turvamees. Ükskord, kui väga joobes olin, loopisin poes tomateid, need kukkusid maha ja läksid katki. Teisest kaamerast nähti, tänu sellele jäingi vahele. Kaamera oli kindlustatud, aga tomatid ei olnud. Pidin tomatid oma taskust kinni maksma. Poest väljudes sain trahvi, sest olin joobes ning alaealine. Kehv päev!

Mismoodi sa reageerisid, kui nad su kinni võtsid?

Ma tõukasin ta virsikute peale ja need muutusid müügikõlbmatuks. Turvamees on nii paks ja vana päss. Siis tuli mingi väärakas koristajamutt mölisema, et tema peab minu järgi koristama. Mainisin talle, et selle eest talle ju miinimumpalka makstaksegi. Siis viidi mind turvaruumi, kus ma LÄKSIN NÄRVI.

Mis sinuga vahelejäämisel kõigepealt tehti?

See oli kurb kogemus. Mind sunniti vastu seina seisma, käed ja jalad laiali, siis ma läksin jälle närvi, mind otsiti läbi. Nad ajasid mind marru. Ega ma ka neile võlgu jäänud, sõimasin neid vastu. Mulle ei meeldi, kui mu peale karjutakse, ma olen hella hingega, juba lapsepõlvest saati.

Kas asi on ka politseini jõudnud?

Otseselt need müüjarotid, kes saavad miinimumpalka, ei ole mind politseisse andnud. Nad ei saa midagi teha, ma tulen nagunii tagasi. Kui poest väljun, siis vahel saan joobes peaga hängimise eest trahvi. Alaealine, joobes ja avalikus kohas.

Kas su vanemad on pättustest kuulnud?

Jah, on küll.

Kuidas nad esmakordselt reageerisid?

Ega neile see ei meeldi, aga mida nad ikka teha saavad? Mul sellest suva, minu elu ju.

On sulle ka mõningaid trahve määratud?

Ainult alkoholijoobe eest. Ükskord taheti teha ka narkotesti. Öeldi, et pean purki pissima, aga lõpuks leiti, et vajadust narkotesti järele siiski pole. Korduvalt olen ka piletita sõidu eest trahvi saanud.