Suur võit on saavutatud. Kuidas ennast praegu tunnete?

Fantastiliselt, tänan! See aasta oli ja on väga hea aasta meie jaoks.

Mis sa arvad, mida võib pidada peamiseks põhjuseks, miks auhind Brainstormile tuli?

Kõige tähtsam põhjus saab olla ainult üks — muusika. Sest nii see lihtsalt on. Unustada ei saa ka paari head videot, mis on tehtud meie trummari Kasparsi poolt.

Ausalt, kas sa kuidagigi aimasid, et võit võib teile tulla?

Ausalt, pidasime oma võitu tõenäoliseks. Austan teisi kandidaate, kuid usun, et olime võidu ära teeninud.

Mis sa arvad, kes vääriks paremuselt teist kohta teie järel? Kellele sina oma hääle oleksid andnud?

Ma palun, ärge piinake mind! Ma võin öelda, kes on teisel kohal autorallis, kuid mitte muusikas. Me ei võistle omavahel. Ainus tõeline hääl showmaailmas on raha — ma olen valmis seda kulutama plaadile või piletile. Võta näiteks kasvõi seesama hääletus: külastad kodulehte, hääletad ja siis arvuti küsib, et kas tahad uuesti hääletada. Ma võiks ju päev otsa klikkida ja ennast tippu viia. Arvad, et see on aus? Hea muusika on võistlemisest üle. Vaata Norah Jonesi! Ma peaaegu ei mäletagi, et oleks ta videosid näinud, kuid ta on müünud üheksa miljonit albumit. See on reaalsus!

Mis lähiajal Brainstormil plaanis on? Olen kuulnud midagi Venemaa-tuurist? Veel midagi?

Tõepoolest, keskendume praegu Venemaa-tuurile. Sel aastal oli Venemaa poolt väga soe vastuvõtt Moskvas ja Peterburis. On aeg näha rohkem — Ufat, Novosibirskit, Murmanskit, Arhangelskit, Samarat. Sellest tuleb tõeline seiklus — talvine Venemaa. Ma olen otsustanud sellest ka reisipäeviku kirjutada. Samuti oleme tegelnud oma stuudio ehitamisega, et uus album just seal teha. Aga vaatame, mis järgmisel aastal saab!

On lootust teid lähitulevikus ka Eestis näha?

Kui me järgmist aastat käsitleme kui lähitulevikku, siis jah.

Brainstorm on nüüd ametlikult Baltikumi parim. Millisest riigist kõige rohkem hääli kogunes sinu arvates? Kas eestlased igapäevaselt täidavad oma fännikohuseid?

Mul pole õrna aimugi, kust enamus hääli tuli, kuid tahan tänada kõiki, kes meid toetasid, sõltumata riigist.

Räägiks natuke veel MTVst. Kes oli esimene kuulsus, kellega muusikaauhinna galal rääkisite ja millest jutt käis?

Esimene oli Andy Fletcher Depeche Mode`st ja meil oli lühike jutuajamine kontserditest, mida Depeche mõned aastad tagasi Baltikumis andis ja kus ka meil oli rõõm viibida. Tahtsin väga ka Killersiga kohtuda, aga kuigi nad tulid punasel vaibal kohe pärast meid, ei saanud ma soovitud jutuajamist. Just nemad toovad lavale energia!

Ei saa kuidagi küsimata jätta, et oled meedias öelnud, nagu ei teaks sa The Sunist mitte midagi. Tegelikult ju tead. Kuidas seda kommenteerid?

Minult on seda juba kaks korda küsitud. Las ma siis vastan, et kuulujutte ei tekiks, ainult tõde. Ainult paar päeva tagasi istusime ühe ja sama laua taga — meie(stormers — Brainstormi liikmed) ja Sunikad ning Skamp Leedust(naljatab, et „S” on maagiline täht Balti riikides). Oli MTV eelõhtu, võtsime napsu ja karjusime „priekaa” ja „terviseks”. Meil oli mõnus olemine, samal ajal kuulasime Taani bände. Mida siin veel kommenteerida — pikka elu muusikute vennaskonnale!