Daily Variety kirjutas, et stuudio teatas esialgse plaani kohaselt järgmisel aastal linastuma pidanud “Basic Instinct 2” projektist loobumisest kolmapäeval.

“Kahjuks ei saa see plaan teoks,” ütles MGM-i peadirektor Alex Yemenidjian. Ta ei soostunud avalikustama projektist loobumise põhjusi.

Samal päeval esitas Stone Los Angeleses stuudio vastu hagi, väites, et produtsendid Andy Vajna ja Mario Kassar sõlmisid temaga suulise lepingu, garanteerides talle vähemalt 14 miljonit dollarit ka juhul, kui filmi ei tule.

Stone väitis hagis, et lepingu kohaselt oleks ta pidanud saama 15 protsenti filmi brutotuludest.

Algupärane film, mis tegi Stone`st staari, ja milles ta partnerit mängis Michael Douglas, tõi sisse 400 miljonit dollarit.

Filmivõtted pidid algama möödunud aasta lõpus, aga lükati edasi 15. veebruarile. Stone väitis hagis, et ta lükkas rolliks valmistudes tagasi muud pakkumised.

Vajna ja Kassar ei soostunud hagi kommenteerima, aga varem on nad öelnud, et neil ei ole näitlejannaga lepingut.

Lisaks 14 miljonile nõuab Stone osa kasumist, kui film peaks kunagi linale jõudma, olenemata sellest, kes selles peaosa mängib.

Variety teatel on Stone’i tavaline honorar filmi eest kuus miljonit dollarit ehk 110 miljonit krooni.

Variety teatel võisid produtsendid projektist loobuda sellepärast, et ei suutnud leida Stone`ile ekraanipartnerit. Märtsis olevat Stone lükanud tagasi Benjamin Bratti kandidatuuri.