„Lavastamine on väga mõnus,” rääkis 35-aastane Affleck ajakirjale Details. „Kui teile see film ei meeldi, siis pöörduge minu poole. Selle eest võite mind kritiseerida.”

Aga Ben usub, et kriitikutele ja publikule film meeldib ja see aitab tal välja tulla august, kuhu ta oma valede valikutega sattunud on. Affleck on kõrgelt kukkunud ebaõnnestunud filmidega, samuti ei mõjunud karjäärile hästi suhe Jennifer Lopeziga.

„See oli mu karjäärile ilmselt halb,” ütles Ben suhte kohta Jennifer Lopeziga, kellega ta oli koos aastatel 2002-2004.

„Selline suhe varjutab su filmid, sest tabloidid kirjutavad ainult sellest.” ütles Ben. „Lõpuks olin ma seisus, kus ma olin suhtes ja pidin meediale valetama ning kinnitama igasuguseid jutte selleks, et ajakirjad müüksid. Ja ma maksin selle eest kopsakat hinda. Seejärel tegin ma paar filmi, mis ei müünud eriti hästi…”

Nüüd on aga Affleck elus uue lehekülje pööranud. Ta ootab oma uuelt filmilt palju, kuid eelkõige on pühendunud ta perekonnale — abikaasa Jennifer Garnerile ja 2-aastasele tütrele Violetile.

„Ma olekin imestunud, kui kahe aasta pärast ikka veel Los Angeleses elaksin,” tunnistas Affleck. „Tööalaselt on see muidugi raske, aga see pole nii oluline kui teised asjad.”