Ligi kümme aastat tagasi Katiga ühes seltskonnas liikunud naine kinnitab, et sellel ajal umbes 16-17 aastane Katin oli hoolitsetud välimusega sõbralik tütarlaps, kirjutab Naisteleht.

Koolis Katil nii hästi ei läinud ja mis haridust naine tänaseks omab, on siiani teadmata. Ta ise on öelnud ühes varasemas intervjuus, et taskus on keskharidus ja jumestaja kutse.

Aastal 2002 elas Kati Tartus ja üüris eramajas tuba. Seal külastas noort naist üks 40ndates aastates mees, kellest pärast lahkuminekut jäi Kati rahalistesse raskustesse — isegi üüri tasus ta peremehele siis osade kaupa.

Mõni kuu hiljem piiga elujärg aga taas paranes ja teised üürilised ei jõudnud imestada, kuidas Kati küll jõuab: hommikul seisis maja ees üht marki, õhtul juba teist marki auto.
Austajaid käis külas niivõrd hoogsalt, et kõrvaltoas naabriks olnud üksikema hakkas kurtma öösiti Kati toast kostvate häälte üle ja lapski küsis: “Miks tädi karjub?”

Keldripoes töötanud Kati nägi alati šikk ja kallis välja. Ta käis kolm korda nädalas trennis ja hoolitses enda eest igati.

2004. aastal meeste külaskäigud Kati juurde lõppesid. Tüdruk hakkas sõitma Mercedesega ja asus tööle politseiametisse Tallinnas.

2004. aasta sügisel jõudis avalikkuse ette Kati Tootsi suhe Jaan Tootsiga.