”Igas eelvoorus osaleb seitse bändi, kellest finaali pääseb kaks. Ühe bändi valib publik välja kõigi nende vahel, kes finaali ei pääse. Publiku lemmik saab otse finaali,” selgitas konkursi korraldaja Kadi Maarand.

Kadi Maarandi sõnul on osalevate bändide tase aasta aastalt paremaks läinud. Samas oli tänavu demode hulgas üsna palju keskpäraseid lugusid. “Palju saadeti demosid raskema muusikaga ja selliseid pärle, mis kohe kuulama panid oli vähe,“ ütles Kadi Maarand. “Tundub, et noored armastavad rock-muusikat!” lisas ta.

Ansambel Trafficu kitarristi ja laulukirjutaja Stig Rästa arvates oli demode tase rahuldav. “Eriti lahe oli venekeelne muusika, mida oli vähe, kuid mis oli kõik eranditult hea või väga hea!”

Delfi Noortebänd 2008 bändide piirkondlik jaotus on järgmine:

28. veebruar 2008 kell 18.00 club Hollywood, Tallinn
Plagueround, MEF 842, Still Haunts Me, Mandragora, Veebruar, Funky, Giuseppe Perverdi Big Band.
Peaesineja: Ketaspidur

7. märts 2008 kell 18.00 club Illusion, Tartu
AnalogFM, Crashdaf, Hours Out, Animal Drama, MuSKAto rain, Groundhog day, Reside 72.
Peaesineja: Malena

14. märts 2008 kell 18.00 club Kaseke, Pärnu
Potboiler, Börte, Craptastic, Pool Ükskõik, Sick of Sorrow, Mitokonder, DefRage.
Peaesineja: Mushy

20. märts 2008 kell 18.00 club Prives, Tallinn
J-Stick, Steller, Üheksas elu, Kõrgepinge Rajoon, Marlowe, Sölgie, Levi.
Peaesineja: Slide-Fifty

Finaalkonkurss toimub 3. aprillil Tallinnas Rock Cafes, peaesineja Delfi Noortebänd 2007 võitja Bedwetters. Delfi Noortebänd 2008 võitja saab Delfi poolt auhinnaks muusikavideo tegemise. Peaauhinnale lisaks on hulgaliselt ka teisi suurepäraseid auhindu.

Eelvoorude ja finaali žüriis on Elmar Liitmaa, Harmo Kallaste, Lea Liitmaa, Silver Ulvik, Leemet Prits, Triin Anni, Tarmo Tuvike, Tanel Tatter, Kerttu Metsar, Andrus Raudsalu, Andri Maimets, Fred Krieger, Kristo Rajasaare, Taavi Holter, Hendrik Sal-Saller.

Noortebänd 2008 peasponsor on Delfi. Toetajad Raadio 2, R Music, Õllesummer, Rada7, Rockhouse Studio, Weekend, Heat, Baltikontsert, Wave Lights.

Konkurss Delfi Noortebänd 2008 on Eesti suurim noorte ansamblite konkurss. Kaheksandat aastat korraldatav üritus on populaarne nii ansamblite kui publiku hulgas.