Esmakordselt tuuakse kuulajate ette meie estraadi suurkuju Jaak Joala looming läbi tuntud eesti artistide. „Mulle meeldib see idee — erinevad lauljad, nooremast ja vanemast generatsioonist, esitamas laule, mille ma kunagi tuntuks laulsin. See on kindlasti intrigeeriv, kuid huvitav ettevõtmine,“ ütles Jaak Joala. „Ootan põnevusega, kuidas kõlavad aastakümneid hiljem uues esituses mitte ainult „Naerata“ ja „Suveöö“, vaid ka näiteks „Viltkübar“, „Saatanlik naine“ või „Naer“. Seda enam, et midagi sellist pole varem tehtud,“ lisas Jaak Joala.

Uued seaded Jaak Joala tuntud lauludele loob Tõnis Kõrvits. Suurkontsert on kavas Õllesummeri pealaval ürituse viimasel päeval 6. juulil. Õllesummer jätkab Jaak Joala laulude kontserdiga ülipopulaarset tribuutkontsertide sarja. Eelnevatel aastatel on lauluväljakul toimunud edukalt ABBA, Ruja ja The Beatles`i muusika kontserdid.

Jaak Joala abistab meeskonda ka lauljate ja lugude valikul. Birgit Õigemeel, kelle viimasel albumil kõlab ka uusversioon Joala lauldud laulust „Kui mind kutsud sa”, on üks artistidest, kes osaleb projektis.

“Minu jaoks on tähtis, et Eestis lauldaks eestikeelset muusikat ja leian, et Joala laulud on täpselt sellised, mida inimesed teavad ja tahavad kuulda. Olen väga õnnelik, et sellisest projektist osa saan võtta, sest ka minu mitmed lemmiklaulud on kuulunud Joala repertuaari. Näiteks “Kui mind kutsud sa” oli üks mu favoriitidest superstaarisaates. Kindlasti tuleb kontsert väga hea ja huvitav,” ütles Birgit Õigemeel.