Lisaks esinevad Rabarockil hetkel üks olulisemaid rockartiste Danko Jones Kanadast, eksootiline ja särav Jaapani trio Electric Eel Shock, Fu Manchu kontserdi soojendajana eestlaste südametesse sisse murdnud Truckfighters Rootsist, armastatud Vaiko Eplik ja Eliit Eestist, põhjanaabrite esindajad Los Bastardos Finlandeses ja Kotiteollisuus ning lisaks veel 11 põnevat bändi.

The Fall lihtsalt mõjub inimestele ja mitte vähe. Seda iseloomustab kõige paremini Raul Saaremetsa väide, et “See on maailma parim bänd!” Oma suhet The Falli muusikaga kirjeldab muusikakriitik Valner Valme: „Kui ma varateismelisena 80ndate alul esimest korda The Falli kuulasin, olles raha eest kassetile lindistanud albumi „Grotesque”, ei saanud ma esmalt üldse aru, mis muusika see on, ehkki olin läbi teinud juba pungi ja hevi, futu ja uusromantismi, njuuveivi ja natuke ka postpungi algkoolid. Kindel oli, et asi niitis. Ühest küljest nagu suvaline väärdunud rokabilli, aga täiesti eriline muusika. Selliseks on ta jäänud. Keegi pole suutnud Falli järele teha. Kuigi pealtnäha tunduks see lihtne.”

1976. aastal loodud inglise post punk bänd The Fall on ilmselt üks olulisemaid rockmuusika legende, kes Eestis kunagi esinenud. Bändi looja ja ainsa alalise liikme Mark E. Smithi juhtimisel ilmus The Fallil mullu juba 26. stuudioalbum.

Danko Jones on viimase viie aastaga saavutanud Euroopas maailma parima rockbändi staatuse. Endast kõikeandev kompromissitu live-show on neist teinud oodatud külalised siinsetel suurimatel festivalidel. Võimsad rockiriffid, kaasahaaravad refräänid ning vaimukas ja vahetu suhtlemine publikuga on Danko Jonesi firmamärgiks.

Electric Eel Shock tuleb Jaapanis. Bänd on särav segu klassikalisest rockist, pungist ja metalist.
Võimas trio, kes ei hooli kaasaegse rocki alaliikide segapuntrast, vaid kütab otse ja halastamatult. Eriti hea bändi iseloomustaja on nende viimane album „Transworld Ultra Rock”.

Vaiko Eplik & Eliit ei vaja kodumaal enam tutvustamist. See eksperimentaalne pop-sensatsioon põhineb ühe geniaalse muusiku andel — laulja ja produtsent, laulukirjutaja ja bändi albumitel kõikide pillide mängija Vaiko Eplik on loonud muusika, mida armastavad väga paljud.
Tänaseks on ilmunud kaks albumit, 2006. aastal „1” ja eelmisel aastal „2”, mis mõlemad on edetabelite tippudes puhta töö teinud.

Truckfighters. Selle Rootsi fuzz-rock bändi kaasakiskuvast live-show’st on väikesel osal Eesti rockipublikust õnnestunud juba osa saada. Stoner-rocki legendi Fu Manchu mulluse Euroopa tuuri erikülalisena pakkus bänd Tallinna klubis Hollywood kontsertelamuse, millest kohalolnud rääkisid vaid ülivõrretes.

Kotiteollisuus on Soome muusikaedetabelite tipus hiilgav meloodilist raskerokki viljelev bänd. Oma karjääri jooksul 8 plaati ilmutanud ürgmehelik ja robustne kollektiiv esines aastatagusel kontserdil Rock Cafes hullunud täismajale.
Kotiteollisuuse esinemise ajal lendab lavalt rahva poole meeletus koguses higi, testosterooni ja roppusi. Kui laulude lüürika on kohati ääretult kaunis, ehk isegi armas, siis lugudevaheline rämehuumor armu ei anna.

Los Bastardos Finlandes on tõeline Soome rockmuusika raskekahurvägi.
Mullu märtsis ilmus Bastardostel esimene plaat nimega „El Muerte”. Soome muusikakriitikud ei olnud kiitusega kitsid ning võrdlesid bändi attitude’i ja saundi selliste nimedega nagu Motörhead, AC/DC ja Thin Lizzy.

Märtsikuus maksab festivali kahepäevapass 550, ISIC kaardiga 500 krooni.
Festivalipassid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.