Chopper teeb muusikat küll, aga seda, mida muusika tema jaoks tähendab, ta öelda ei oska.

„Kuram, ei oskagi vastata sellisele küsimusele. Midagi vist ei tähenda. Või noh… See on nagu iga muu asjaga: teen, sest meeldib ja tahan teha. Küllap siis lõpetan ära, kui enam ei meeldi. Musa on mõnus, noh.” Mis puutub masinate ja muusika seosesse, siis kõige kergem viis neid ühildada on öelda, et kumbki kasutab teist ära.

Kui Chopperilt küsida, mis muusikat ta teeb, on vastus konkreetne. „Erinevat,” ütleb ta. „Põhiliselt olen tegelenud ühe asjaga, nimetama peaks seda vist à la industriaalrokiks või metalliks. Teisena võin tuua esile elektroonilise teknosugemetega muusika.”

Kui palun tal oma muusikat kirjeldada, saan vastuseks: „Ma olen ausalt öeldes väga kehv musastiilide kirjeldaja ja liigitaja. Plastic Whore’i kohta igatahes on öeldud näiteks nintendo-metal.”

Uurin, et kui juba Nintendo ja masinavärk, industriaal ja tehnika, siis mida tähendab sinu jaoks masin ja kas masinlikul muusikal on hing? Sellele on vastus lühike ja lakooniline: „Masin ei tähenda minu jaoks midagi. Aga hing … No kui asi on hingega tehtud, siis on ikka hing sees. Kui asi on sunduslikult toodetud, siis on ka hinge olemasolu kahtlane. Sama hingetus käib igasuguse sellise muusika kohta, mida massiliselt toodetakse.”

Muusikat teeb Chopper sellepärast, et tahab, ja kui järele mõelda, siis tahaks ta seda aina rohkem, lisaks proovida erinevaid stiile. Näitena võiks tuua trummibassi, blackmetal’i ja kantri, neid oleks tal soov viljeleda küll. Eks näis, mis tulevik toob.

Kodus Chopper muusikat ei kuula või kui, siis midagi, mis väga meeldib. Kui ise iga päev muusikat teed, siis tahaks kodus tegelikult veidi rahu ja vaikust.

Jarmo Nuutre ehk Chopper on kõigile teada-tuntud ühemehe projektide austaja. Praeguseks on tema tuntuimaks projektiks Plastic Whore, millega ta alustas juba 1998. aastal, kui oli pikemat aega nokitsenud muusikat teha Intel 486 arvutiga, kasutades SoundClubi. „2002 aasta 30. aprilli öösel kella kahe-kolme paiku hakkasin n-ö konkreetselt hoora tegema. Krahlis oli volbriöö kontsert ja ma läksin Shelton Sani esinemisest nii pöördesse, et koju jõudes hakkasin kohe lugu pusima. 12. detsembril samal aastal oli Krahlis esimene mäng. Taustaks näitasin hentai-multikat, mis küll üsna kiirelt kinni pandi.”

Chopperi tegemistest ja mõtetest loe pikemalt uuest märtsi Muusast!