Üle 70 DJ esinemise koondav Airport Jam on kinnitanud pea kõik esinejad v.a vinüül-virtuoosi DJ Jeani, kelle esinemist ei õnnestunud lükata augusti algusesse. Korraldaja asendas esineja Hollandi ühe väljapaisvama
tech-house
DJ Benjamin Bates`iga. Kõik festivali esinejad ja muud tõmbenumbrid on ametlikult kinnitanud oma osaluse.

„Kõik ostetud piletid kehtivad edasi. Kes on pileti ostnud enne tänast kuupäeva ja kellele uus kuupäev ei sobi, saab soovi korral 18. maini pileti tagasi müüa Piletilevis,“ ütles festivali meediajuht Reno Hekkonens. „Ka kõik vana kuupäevaga 2008. aasta festivali piletid kehtivad väravas,“ lisas Hekkonens.

Haapsalu Kiltsi lennuväljal kolmandat aastat toimuv Airport Jam toob hiiglaslikul territooriumil toimuvale suvepeole kokku Euroopa hetke kuumimad klubimuusika suurnimed. DJ-paraad leiab aset kümnel tuhandel ruutmeetril, viiel laval, kahel lennurajal ning mitmetes teema-angaarides.

Eesti suurim autode Tuning Hitz Streetrace Show toimub Kiltsi lennuvälja maandumisradadel festivali teisel päeval, 2. augustil. Lisaks Eesti parimatele autotuunijatele on oma tulekust festivalile teatanud ka Rootsi ja Soome tuuningufännid.

Festivali esimesest tuhandest soodushinnaga passist on järel 200 hinnaga 295 krooni. Piletihind tõuseb seejärel 395 kroonini. Eelmüügis müüakse ainult kahepäevapasse. Piletid on müügis Piletilevis ja Statoli jaamades üle Eesti.