Abielupaar nõuab nii SL Õhtulehelt kui ka Postimehelt miljon krooni valuraha, kuna mõlemad väljaanded on Inno Tähismaa (38) sõnul neid laimanud.

“SL Õhtuleht ja Postimees peavad vastutama selle eest, mida nad mulle korraldasid. Näiteks kirjutas Postimehe vastutav väljaandja Mart Kadastik faktiväitena, et olen seksihull,” räägib Inno Tähismaa Delfile.

Näiteid on tal teisigi: “SLÕhtulehe ajakirjanik Eve Heinla helistas mulle ühe kohtuistungi eel ja lubas ise ka kohale tulla. Paraku jäi proua Heinla tulemata, kuid kirjutas ometi artikli, mis kubises faktivigadest ja laimust minu aadressil.”

“Samuti kirjutas reporter Kirsti Vainküla Inno Tähismaast loo, kus väitis, et tegu on enesepilastajast seksihulluga, tuginedes ainult kirjutistele minu blogis, mis on sisuliselt ilukirjanduslik tekst. Kas siis, kui keegi kirjeldab oma romaanis mõrva, võib teda uudisartiklis nimetada mõrvariks?” küsib Inno Tähismaa.

Inno nõuab väljaannetelt tema au teotamise ning hingelise valu ja kannatuste põhjustamise eest kummaltki väljaandelt hüvitiseks miljon krooni.

Mees leiab, et see summa peaks olema piisav, et need väljaanded muudaksid oma tegevust nõnda, et sellised juhtumid teiste inimestega ei korduks.

Võidu korral kavatsevad Inno ja Irja asutada ajakirjanduses haiget saanud inimeste jaoks fondi.