Lennyt, kellel kapp Grammydest täis, olid soojendama palutud kaasaja ühed paremad mürataltsutajad — Spiritualized, kes samuti promomas oma viimast albumit — “Songs in A&E”.

Vaevalt, et Kravitzi austajale Spiritualized palju korda läks, kuid kui vähemalt ükski kravitzlane sai oma usus ümber pööratud, siis täitis Spiritualized oma osa hiilgavalt. Lubatud tunni asemel mängiti ju pool ja pirne hoiti ka megastaarile.

Läks aega. Spiritualized lõpetas ülevalt, lauldes: “Come together.” Krawitzlased võtsid kutset kuulda. Krawitz ise mitte. Võib ju spekuleerida — nahkpüksid ei jookse enam nii libedalt üle kumeruste või lõpetas ta viimaks oma pool elu kestnud tsölibaadi.

Kravitzi uus album “It´is Time for a Love Revolution” on tema enda sõnul inspireeritud 70ndatest. Zeppelin ja jutud. Avaloos “Bring It On” tolleaegset tolmusust oligi.

Artist Kravitzile polnud mõnetuhandepealise publiku ohjamine mingi probleem — seda ennekõike kontserdi lõpupoole, kui uue albumi pikad kidrasoolod olid mängitud ja järjehoidja avas peatüki hittide koha pealt.
Lood nagu „Ma jään ootama“ ja „Ameerika naine“ lõikavad poolel publikul pead otsast.

Mission completed, sositas Lenny Kravitz ja Eesti ajalugu sai sündmusevõrra rikkamaks.

Maailma suurimas konservikarbis said kokku sügavus ja edevus.