Modell Beatrice varajagamine endise mehe Oleg Belokroloviga on kaasa toonud pisaraid ja peksu, kirjutab ajakiri Kroonika.

Jutt käib kolmnurgast, kuhu kuuluvad Beatrice (38), tema abikaasa Priit Kuusik (43) ja eksabikaasa Oleg Belokrolov (41).

Lood on nii, et kuna Beatrice ja Oleg Belokrolov pole tänaseni suutnud lahendada küsimust, kummale kuulub nende Roosikrantsi tänava korter ja Beatrice vanavanematelt saadud maalapp, toimus ühel maikuu õhtul ööklubi Papillion ees kaklus, mida alustas väidetavalt Oleg. Lõpuks peksis Priit Kuusik Olegi veriseks.

Paraku kolkimisega vara ei jagata ja nüüd on otsustanud Beatrice avalikkusele ära rääkida, kui hirmus mees ta eksabikaasa Oleg ikkagi on.

Esiteks pole Beatrice nõus, et Oleg nimetab end tema loojaks, hoolimata sellest, et just Oleg maksis ajakirjanduse andmetel kinni Beatrice`i näituse “Body & Soul”, mis ta 1993. aastal hetkega kuulsaks tegi.

Beatrice möönab ka, et Olegiga abielludes olid tunded tal juba otsas, kuid ta otsustas siiski meest aidata ja naitus.

Kui Oleg Taškendis segastel asjaoludel vangi pandi, tekkis Beatrice ellu Raul Andresson, kellega veel Olegiga abielus olev Beatrice end laulatada lasi.

“Raul oli üks suur arusaamatus. Kuna aeg oli pingeline ja modelliagentuur vajas abilist, arvasin, et Rauli näol on ta leitud,” meenutab Beatrice oma kirjut elu.

Ajal, kui Oleg vangist vabanes ja nende ühisesse koju, Roosikrantsi tänavale tuli, ootas teda ees Raul. Tol ajal olid Beatrice tunded juba ka Rauli vastu jahtunud ja naise ellu oli astunud Priit Kuusik, kellega ta on tänaseks abielus.

Praegu on seis selline, kuigi Beatrice elus on mehed muudkui vahetunud, on tüli Roosikrantsi korteri ja Beatrice vanavanematelt saadud maalapi pärast endiselt üleval.

“Viimased viis aastat oleme sellest rääkinud iga kuu. Millal, millal lõpuks?” ohkab naine, kes loodab mingitki lahendust. Ta on nõus ka Olegiga kohtusse minema.

Beatrice lisab kahemõtteliselt: “Ma ei karda ühtegi kandilist meest, kes võivad tulla ähvardama. Ma arvan, et Oleg saab sellest aru.”