“Alguses nägin mõtet osaleda modelliäris ja jätta oma korter kontori tarvis, aga nüüd ei, sest Beatrice ei täida oma ärikohustusi,” räägib mees Kroonikale.

Teise probleemina toob Oleg välja, et Beatrice ja Priit Kuusik ei maksa korralikult oma kommunaalmakseid, samuti tiksuvad võlad kommunaalühistus, kust Oleg saab pidevalt kõnesid, et rahad maksmata.

“Kui ma Papillioni ees neid nägin, siis otsustasin sellest Priiduga rääkida, nagu mees mehega, ilma Beatriceta,” kirjeldab Oleg olukorda, mis väljus kontrolli alt.

“Ütlesin Priidule, kui Beatrice ei taha korteri eest maksta, siis maksa sina, kui sa oled mees! Kui teil ei ole võimalusi maksta suure korteri eest, siis osta või üüri korter, mis on taskukohane. Priit sõnas, et kuna see on minu korter, pean ma ise korteriühistule maksma ja et ma pean Beatricele ostma uue korteri.”

Pärast seda karjunud Priit Olegile: “Ma tapan su!” ja läinud Belokrolovile rusikatega kallale.

“Ma isegi ei mõelnud, et Priit alustab kaklust sest tahtsin lihtsalt rääkida. Võibolla olin ma liiga emotsionaalne. Kõiki asju saab lahendada läbirääkimiste teel, aga ilmselt polnud Priidul teisi argumente.”

Oleg väidab, et kuna Priit lõi ta näo veriseks, kaitses ta end kakluses.

“Ma ei leia, et Beatricel võiks olla mu vastu pretensioone, sest jätsin talle edasiseks eluks piisavalt raha. Olen Beatricele tänulik koos veedetud aastate eest ja selle abi eest, mis ta osutas mulle, kui ma vangis olin,” lausub Oleg.

Ta lisab, et Beatricel on kena pere, kenad lapsed ja vääriline mees.

“Ma soovitan neil ehitada oma õnne isiklikus majas, aga mitte püüda saada seda, mis neile ei kuulu, ja mitte elada edasi tasuta võõras korteris. Parim lahendus on, kui nad saavad sellest ise aru,” leiab Belokrolov lõpetuseks.