Kummalised jutud Beatrice suust said alguse juba mitu kuud tagasi, kui ta rääkis, et otsib uut kodu. Naine ütles, et korter, kus ta on üle 15 aasta elanud on täis halba energiat ja pealekauba surnuaia peale ehitatud.

Õige pea selgus uue kodu otsimise tõeline põhjus — Beatrice teine seaduslik abikaasa Oleg Belokrolov soovis talle kuuluvat Roosikrantsi tänava korterit lõpuks enda valdusse saada.

Oleg tunnistas, et on nõus Beatricele uue kodu ostmiseks laenu andma, kuid see on ka kõik. Kuna Beatrice on abielus Priit Kuusikuga ja neil on kaks last, peaks Kuusik oma perekonna tarvis ise raha teenima, oli Olegi sõnum.

Asjad kiskusid õige hulluks, kui välja ilmus Olegi uus armastatu — modelli välimusega kaunitar Julia Kovaljova, kes esindas tänavu Miss Universumil Eestit.

Beatrice väitis ajakirjanduses, et ei tunnegi, kes see Julia selline üldse on. Hiljem naise mälu värskenes ja talle meenus, et on Juliat vist korra või paar näinud…

See kõik võib tekitada küsimuse — kas Beatrice on eksmehe uue pruudi peale armukade?

Järgnes uus artikkel, kus Beatrice rääkis, et Oleg olevat Priidule ööklubi Papillion ees kallale läinud. Põhjuseks ikka vana korteritüli.

Venekeelses värskes Bravos tõestab Beatrice, et ei taha eksmeest ja tolle elukaaslast rahule jätta.

“Julia ja Oleg on kokaiinisõltlased,” teab Beatrice väita. Jääme ootamata fakte, millele teadmine toetub.