Ekside Beatrice (38) ja Olegi (41) kisma käib Merivälja poolelioleva majakarbi ja Roosikrantsi tänava korteri ümber.

Mõlemad kuuluvad juriidiliselt Olegile (pildireas vasakul koos elukaaslase Julia Kovaljovaga), kes on aga Beatrice sõnul saanud need aastate jooksul enda valdusse tema usaldust kuritarvitades.

Priit Kuusik (pildireas keskel koos Beatricega ja paremal koos laste Uma ja Balthazariga) seletab, et registreerisid Beatrice`ga omal ajal modellifirma kahasse. Mingil hetkel soovis Oleg Priidu sõnul aga ühiskonnas staatust ja nõnda tuli ekskaasa talle vastu ning mees sai Beatrice modellifirma juhatuse liikmeks.

Juhatuse liikmena aitas Oleg neil liisida auto ja osta faksimasina.

Priit lükkab ümber jutud nagu nad oleksid Roosikrantsi tänaval elades pidevalt võlgu: “Seda on juhtunud viie aasta jooksul ehk kolm-neli korda. Võlad tekkisid, kui me Beatrice`ga üritasime kahe väikese lapsega hakkama saada, kodus oli paras action — olid keerulised ajad.”

Priit süüdistab, et aastate jooksul olla Oleg Beatricele mitmeid kordi vaimselt peale sõitnud.

Olegi olla säästnud ainult Beatrice palve Priidul mitte sekkuda.

“Ei ole olnud nii, et Oleg viskas ainult raha kaevu sisse ja meie naglalt helbime seda,” pahandab Priit.

Legendaarne tüli Papillioni ööklubi ees, kus Priit Olegi veriseks lõi, olevat saanud alguse sellest, et Oleg rääkinud Beatrice`ga klubis liiga agressiivselt.

Kuna Oleg kutsunud Priidu välja asju klaarima, andis Priit oma prillid Beatrice kätte ja suundus Olegi kannul ööklubist välja. Jutt käis 10 000 krooni ümber, mida Bearice otsustas korteriühistu remondifondi mitte maksta, kuna korter kuulub juriidiliselt Olegile.

Oleg olevat siis küsinud Priidult, et miks ta ise raha teenida ei suuda ja Priit vastanud, et tegelegu oma eluga. Seepeale hakanud Oleg Priitu peaga nügima…

“Lõpuks karjusin seal midagi, aga see oli vahepealne moment, kus ta puges turvameeste taha peitu, ja omakorda karjus seal, mis ta meiega kõik teeb!” meenutab Priit Kuusik.

“Ma ütlen ausalt, tal füüsiliselt vedas, tegelikult ka…” kinnitab Priit. “Ei tea, mida ta oma maailmas mõtles, et on minust pikem, mõtles ehk et selline väike mees, lendan talle peale, ja küllap ta siis kohe jookseb ja toob 10 000 krooni krooni ja ütlen, kallis Oleg, anna mulle andeks, palun!”

Ilmselt on saagale oodata jätku, sest seni pole eksabikaasad kokkuleppele jõudnud.