„Ma ei soovi sel teemal kommentaare jagada,“ ütleb Mart Kutsar Publikule.

Kuum uudis levis juba juuni alguses. Nimelt toimus 6. juunil Pärnus Cooler Cup`i tenniseturniir. Kohal oli tuline tennisemängiga Tiina Mõis (51). Kuid üksi. Tennist armastava Mart Kutsari (49) puudumine pani tenniseringkonna kahisema.

Suvekuud on Eestis tennisemängijatele nagu paradiis, kui pea igal nädalavahetusel mingi turniir toimub. Kuid kõigil turniiridel ja üritustel, mis toimusid pärast Cooler Cup`i, osales Tiina üksinda. Õige pea hakati rääkima Tiina Mõisa ja Mart Kutsari lahkuminekust.

Publikule teadaolevatel andmetel kolis paar lahku juuni lõpus ja Mart Kutsarit enam nende ühises kodus Pirita-Kosel pole liikumas näha olnud. Paar oli koos pea üheksa aastat. Nad kohtusid 2000. aasta jaanuaris just tenniseturniiril Kuressaares. Tiina Mõisalt kommentaari saada ei õnnestunud.

Poole miljardi krooni suuruse varandusega Tiina Mõis oli pikalt abielus ärimees Jüri Mõisaga, neil on kaks tütart. Tiina ja Jüri abielu vahele astus Jüri sekretär Kerttu Olmann, kellega mees hiljem abiellus, neil on kaks poega.