“See oli lihtsalt inimesele teene, ütleme niimoodi, et ma need pildid seal niimoodi teha lasin…” selgitab Erhard Toots SL Õhtulehele.

Et lugejale asi selge oleks, siis esmalt käis Katrin Väli Erhard Tootsiga ning juba pikemat aega on ta koos olnud Kalev Meedias tegutseva Alar Pinkiga, kes sai kuulsaks, kui ülemus Oliver Kruuda talle heade tulemuste eest Porshe ostis. Muuhulgas on Pink ka ajakirja Just! vastutav väljaandja.

Nüüd näib, et Katrini ja Alari suhe pole enam kuigi maaliline, sest Katrin ütleb, et tal pole kedagi kindlat ja Pink ei soovi eraelu üldse kommenteerida.

Katrini ja Alari suhe olevat juba mõnda aega kriisis olnud, kas viimaseks piisaks karikas sai tõesti endise boyfriendi fotoseeria?

Refereeritud täisartiklit loe SL Õhtulehest.

Ajakirja Just! Muutumismängus tehti Erhardile ka juukselõikus, toonitati kulme ning organismi pingeid maandav seljahooldus.

Erhard kommenteeris talle tehtud protseduure järgmiselt: “Huvitav oli massaaž koos kehahooldusega. Kuna ma pole kunagi varem midagi sellist teinud, siis oli väga huvitav ja lõõgastav!”

Erhard leiab, et mehed peaksid rohkem käima protseduuridel, mis värskendavad keha ning nahka. See ei ole ainult geide värk, nagu paljud miskipärast arvavad.”

Noormees nentis, et ka hammaste valgendamisega jäi ta igati rahule.