Kerlile saab ülesastumine MTV sünnipäeval olema omalaadseks eksklusiivseks eelsoojenduseks oma esimesele Euroopat hõlmavale tuurile, mis algab septembris.

Oma tavapärast saatebändi Kerli Eestisse kaasa ei võta, vaid paneb selle kokku kohalikest muusikutest: “Kuna oma muusikute toomine pole hetkel võimalik, kasutan üsna palju fonot, kuid kaasan lavale Eestist pärit muusikud ja ehk juhtub, et saan kaasa võtta ka ühe taustalaulja, kes on Eestist ja siiatulekust üsna põnevil,” rääkis Kerli SLÕhtulehele.

Internetiportaal allmusic.com kirjutab, et Kerli on ainulaadne segu Natasha Bedingfieldist, Björkist ja Amy Leest.
End eelkõige audiovisuaalseks artistiks tituleeriv Kerli on laiemale publikule mällu sööbinud oma Gooti-Lolita stiliseeringuga singli “Walking on Air” videos. Too timburtonliku atmosfääriga audiovisioon on nautinud edu nii suurtes videoportaalides, USA muusikakanalites kui MTV Baltikumi mängukavas.
MTV Baltikumi “Balti Top20” edetabelis püsib nimetatud singel juba kolmandat nädalat juhtpositsioonil.
Hiljuti esitati sama video ka MTV Videomuusikaauhindade üheks nominendiks parima popvideo, parima uustulnuka ning parima uue naisartisti kategooriais.

Ka saab näha industriaalmuusikat viljelevat Evestust.
Evestus lubab MTV sünnipäeval üles astuda koos tšellomängijate pundiga koondnimetuse all “Evestus feat C-Jam & The New Scum”.

Piletid MTV Eesti sünnipäevapeole tulevad müügile täna, 21. augustil.

Eelmüügist piletid vaid Club Hollywoodi liikmekaardi omanikele hinnaga 175.-/kohapeal 225.-