Hetkel käib kõva rebimine kahe Eesti seksikaimaks kuulutatud naise, kõhutantsu edendava 22aastase Ines Karu ja 46aastase bravuuritar Anu Saagimi (pildireas esimene) vahel.

Kolmandal kohal on lauljatar Niki alias Kairit Tuhkanen (pildireas paremal). Neljandal aga Moskva turundusjuht Liis Lass (pildireas keskmine).

Ekspress.ee`s avaldatud Eesti tühiseimate inimeste TOP 20 tekitas palju paksu verd. Iseärnis solvunud oli esimese koha hõivanud Iglesiase-Anett, kes veetis kuuma öö laulja Enrique Iglesiasega ja sai pärast seda seltskonnaajakirjanduse esikaantele.

Anett ütles SL Õhtulehele: “Ma ei ole tühine inimene, meediakajastuse põhjal võib-olla on selline mulje jäänud, aga ma ei ole. Tühised inimesed on võib-olla Kolga-Jaanis, kuigi ma usun, et igas inimeses on midagi head.”

Neljanda koha hõivanud strippar Marco polnud samuti rahul. Ta teatas Publikule: “Ma olen selle alaga ikkagi 10 aastat tegelenud. Praegu on mulle liiga tehtud. Täiesti selgelt!”.

Ja uuris, miks nimekirjas ei figureeri Anu Saagimit ning leidis, et Vändra Aveli võinuks tabelis esikohal olla.

Nüüd selgitame välja, keda peavad lugejad Eesti sisukaimaks seltskonnatäheks. Ära unusta ka võimalust pakkuda välja oma variant, mida Publik kindlasti arvesse võtab.

Oma hääle saad anda siin.