Kokku anti üle 6000 hääle. Ärev rebimine algas ja lõppes Anu Saagimi ning Ines Karu vahel. Anu kogus 1427 häält. Ines Karu sai kokku 1344 häält.

Kommenaariumis kiideti Anu Saagimi vahetut käitumist nii televisioonis kui ka intervjuudes paberkandjatele, samuti tema julgust kõikvõimalikke hullustega hakkama saada. Saagim hoiab Eesti seltskonnaelu hinges, leidis üks kommentaator.

Mida arvab Anu ise oma uuest tiitlist? “Ma olen tegelikult kõikides gallupites sees, kas valitakse kõige kõige stiilsemat, maitselagedamat, jne. tuntud inimest,” naerab Saagim.

Ometi leiab ta, et ka selline arvamus lugejate poolt on kompliment.

Eesti Ekspressi poolt korraldatud nimekirjast, kes on Eesti tühiseim seltskonnategelane, jäeti Anu Saagim välja ja tituleeriti ta “nähtuseks”. Selle üle on Saagimil iseäranis hea meel. Ta annab tabeli korraldanud ajakirjanik Askur Alasile mõttelise põsemusi ja nendib, et nüüdsest võib teda ka bravuuritari asemel kutsuda nähtuseks.

Miks just nii jõuliselt mainiti Anu kõrval ka Ines Karu?

“Ines on jäänud alati iseendaks. Ükskõik, kui negatiivselt on teda kommenteeritud, pole Ines lasknud end sellest segada. Müts maha, kuidas Ines ajab oma kõhutantsuasja ning on oma tegevusse sügavalt pühendunud,” jagub Saagimil kiidusõnu.

Nii Anu Saagim kui ka Ines karu on olnud ajakiri Kroonika lugejate poolt vaitud Eesti seksikaimaks naisteks. Sel aastal sai seskikaima naise tiitli just Ines Karu.

Esiviisikusse mahtusid veel ka Moskva turundusjuht Liis Lass (690 häälega), modell Beatrice (616 häält) ja lauljatar Niki alias Kairit Tuhkanen (600 häält).

Nii Liis, Beatrice, Niki kui ka Ines Karu (üleval pildireas) on poseerinud ajakirjale Playboy. Saagim on senini keeldunud.