„Kuna Gerli andis Martinile vabad käed, või oli see vastupidi, siis napsaksin kindlasti Martini endale tantsupartneriks juhul, kui peaksin saates osalema. Mõtle kui naljakas, kui meid veel vägisi paari pannakse,” räägib nähtus Anu Saagim portaalile
.

„Siiski pean tunnistama, et ma ei osaleks tantsusaates, sest tasuta ma nii mahukat projekti tegema ei läheks. See on ju meeletult suur töö ja peaksin võtma palgata puhkuse, mis mulle ei sobiks,” nendib bravuuritar.

Anu arutleb, et tema puhul oleks osalemisel kaks võimalust: kas ta võidaks saate ära, või langeks esimesena rivist välja.

„Ma arvan, et ma langeksin siiski esimesena välja, kuna seda saadet vaatavad rohkem konservatiivsed kodukanad ja auväärsed pereisad, kellele ma eriti vist mokkamööda pole. Tegelikult polegi ma siiani täpselt aru saanud, kas inimesed rohkem vihkavad või armastavad mind.”

Publiku andmetel nuiati saate “Tantsud tähtedega” esimese hooaja eel Saagimit tükk aega saatesse, kuid Anu otsustas ajakirja Just! peatoimetaja ametikohustusi täita. Tema asemel läks saatesse tantsima Kroonika tollane glamuurne peatoimetaja Ingrid Tähismaa.