Jana Kask lisandus 15 Eesti tipplaulja esinduslikku nimekirja galakontsertidel, mis toimuvad 22.-26. oktoobrini neljas Eesti kontsertsaalis.

Koos Jana Kaskiga astuvad Pärnus, Tartus, Jõhvis ja Tallinnas toimuvatel galakontsertidel üles Gerli Padar, Mikk Saar, Lea Liitmaa, Riho Sibul, Chalice, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Birgit Õigemeel, Dave Benton ja Siiri Sisask.

„Esitada Jaak Joala „Unustuse jõel“ on mulle kindlasti väljakutse. Tegu on Eesti ühe armastatuima looga ja kogu kontserdi ühe tipphetkega,“ kommenteeris Jana Kask.
„Ma tean, kui hoolikalt on lauljad sellesse projekti valitud ning loodan, et publikule meeldib minu esitus,“ lisas laulja.

Kontserdid toimuvad 22. oktoobril kell 20 Pärnu kontserdimajas, 23. oktoobril kell 20 Jõhvi kontserdimajas, 25. oktoobril kell 18 Tartu Vanemuise kontserdimajas ja 26. oktoobril kell 18 Tallinna Linnahallis.

Saateansamblisse kuuluvad Ivo Vanem (klahvpillid), Toomas Vanem (kitarr), Jürmo Eespere (klaver), Ain Varts (kitarr), Kalle Tetsmann (bass), Roland Puussepp (trummid), Jaan Karp (percussion), Siim Aimla (saksofon), Jaak Oserov (trompet) ning 12-liikmeline keelpilliorkester kontsertmeister Villem Peäske juhtimisel. Orkestri dirigent on Tõnis Kõrvits.
Taustvokaali laulavad Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Rolf Roosalu ning Raimondo Laikre.