Marco Tasane jutustab Publikule, et teda paluti 11. oktoobril toimuvale Trend24 aastasele sünnipäevale klubis Astoria, kus ta oleks pidanud Farmi Gabrieliga ühel laval tantsima.

“Vastutasuks pakuti mulle võimalust limusiiniga sõita, šampanjat ning solaariumipaketti. No mis ma sellega teen? Ma käin aastas 12 korda solaariumis,” on Marco Tasane imestunud.

“Küsisin, et kas see on mingi nali, et mind tahetakse koos Farmi Gabrieliga lavale? Ta on mu kohta mitmes ajakirjas halvasti öelnud…” on Marco solvunud.

“Mulle öeldi, et esinemine Astorias toob mulle kuulsust. Aga kuulsust ma ei vaja, mul on seda niigi,” pajatab mees, kelle tegudest isegi Soome väljaanded kirjutanud.

Marco pani oma sõna maksma ja ütles, et ta tahab saada Astoriasse puuri, kus tantsida ning lisaks võtta endaga kaasa seksikad kolmikutest neiud, kes talle tausta tantsiksid. Samuti soovis Marco 69aastast strippar Svetlanat enda show`sse kaasata.

“No Svetlana hind on 700 krooni. Kolmikud peavad saama oma tasu. Ma ise saaksin sealt ainult 1000 krooni. Selline show maksab miinimum 6000 krooni. Kui selle välja käisin, pole mulle enam helistatud.”