10. oktoobril tähistab Nelli Teataja juubelit: 20 aastat tagasi, 1988. aastal hakkas leht ilmuma, märgib pressiteade.

Mõne aasta sees ilmus uusi lehti ridamisi, millest tuntum on Eesti Ekspress.

Meelelahutuslikud nädalalehed on läinud manala teed, jäänud on vaid Nelli Teataja, olles lugejaskonnalt ja levikult kolmas eestikeelne nädalaleht.

Nädalaleht on aastate jooksul läbi teinud mitmeid arenguid. Praegu on see heal ajakirjanduslikul tasemel ja üks parema disainiga lehti. Nelli Teataja sai sel aastal ajalehtede kujunduskonkursil oma kategoorias kaunima esikülje auhinna.

Nelli Teataja toimetuse teatel räägib leht tavainimesele lihtsas keeles lugusid elust enesest. Nagu ütleb Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg: „Leht on 20 aastat vastu pidanud, järelikult on seda lugejatele vaja.” Inimeste suhted on kandev teema lehes. Pole juhus, et Nelli Teataja on muuhulgas ka Eesti suurim tutvumiskuulutuste leht. Nelli Teataja naljakülg Vasar on kahtlemata üks värvikamaid, mis lehtedes täna ilmub. Nädalaleht ei põlga ära ka anekdoote ega karikatuure päevateemadel.

Kui praegu räägitakse lehtede tabloidistumisest, siis Nelli Teataja on algusest peale olnud stiilne tabloidleht, säilitades hea ajakirjandustava väärtuse.