Viis nädalat väldanud veebihääletuse tulemusena võitis parima Balti artisti tiitli Leedu electrorocki grupp Happyendless.

Eestit esindasid regionaalse auhinna kategoorias gootipopi printsess Kerli ja deep house’i tandem Rulers of The Deep, Lätit britrock-bänd Detlef Zoo ning Leedut lisaks Happyendlessile mullune tiitlivõitja, lauljatar Jurga.

Lauljast, DJ-st ja trompetimängijast (Saulius Prusaitis, Andrius Marius Narbutis) koosnevat triot Happyendless on omamaine muusikapress nimetanud parimaks Leedu “kunstiekspordiartikliks”.

Bändi edu võtmeks on oskus suunata oma nö “munadega” electro-rock massidesse, minetamata samas muusikas ja imagos uudsust ning teravaid nurki.

Pensionifondi asemel on nad viimase aasta jooksul investeerinud tabusid trotsivaisse arty-party videotesse, mis on kuude kaupa püsinud MTV Baltikumi edetabeleis.

Happyendlessi mullu detsembris ilmunud singlit “Power Forever” peetakse Leedus koguni teiseks riigihümniks.
“Power Forever” võitis peaaegu kõik Leedu muusika- ja videoauhinnad, põrmustas kõik kohalikud hitirekordid ja jõudis esikohale kõigis võimalikes raadio- ja TV-edetabelites.

Käesoleval sügisel on oodata bändi debüütalbumit “Room For Mistakes”.

value="http://www.youtube.com/v/GnDa6elVw6Q">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/GnDa6elVw6Q"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">